Ανοίγματα παντός τύπου θύρας και σπιτιού

Το κατάστημά μας έχει άδεια από την Ελληνική Αστυνομία. Μπορούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να ανοίξουμε για εσάς κάθε τύπο πόρτας σπιτιού ή καταστήματος, όπως θωρακισμένη πόρτα, ξύλινη πόρτα παλαιού τύπου, πόρτα αλουμινίου, σιδερένια πόρτα όπως επίσης μπορούμε να ανοίξουμε συρτάρια επίπλων ή γραφείων και κλειδαριές ντουλάπας.

Αντιγραφή κλειδιών Omega

Το κατάστημά μας είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα αντιγραφής κλειδιών omega essety (omega point), με τα πλέον πιο σύγχρονα μηχανήματα εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα της αντιγραφής.

Ανοίγμα κλειδαριάς αυτοκινήτου

Ανοίγουμε κάθε τύπου κλειδαριά αυτοκινήτου παλιάς ή νέας γενιάς. Η εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου μας έχει δώσει τα εφόδια για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας σε οτιδήποτε αφορά το όχημά σας 24 ώρες το 24ωρο καθώς είμαστε εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και την απαραίτητη γνώση να διαρρήξουμε οποιοδήποτε όχημα χωρίς καμία απολύτως ζημιά!

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να αντιγράψουμε κάθε τύπο κλειδιού αυτοκινήτου ή μηχανής με Immobilizer καθώς και κλειδιά με remote control ή smart key με ασύρματη σύνδεση με τη μονάδα του οχήματος.
Κατασκευάζουμε και κωδικοποιούμε για εσάς κλειδιά αυτοκινήτου ή μηχανής τα οποία έχουν χαθεί.

Επισκευές κλειδιών και κλειδαριών αυτοκινήτου

Επισκευάζουμε κάθε τύπου κλειδιά και κλειδαριές αυτοκινήτων, κελύφη κλειδιών αυτοκινήτου καθώς επίσης και πλακέτες κλειδιών αυτοκινήτου κάθε τύπου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επώνυμων ανταλλακτικών για κλειδιά και πλακέτες αυτοκινήτων.

Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε κάθε τύπο κλειδαριάς αυτοκινήτου που μπορεί να έχει προκληθεί ζημιά ή παραβίαση π.χ. κλειδαριά πόρτας αυτοκινήτου, κλειδαριά μίζας αυτοκινήτου καθώς και κλειδαριά πορτ μπαγκάζ.

Επίσης σε μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα μπαταριών για κλειδιά αυτοκινήτου όπως και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για κλειδιά τύπου BMW, FORD και LAND ROVER.

Αντιγραφή κοντρόλ για ρολά και γκαραζόπορτες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα με επώνυμα κοντρόλ της αγοράς καθώς μπορούμε να αντιγράψουμε κάθε τύπου κοντρόλ για ρολό ή γκαραζόπορτα όπως επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την αντικατάσταση της πλακέτας(δέκτης) του ρολού ή της γκαραζόπορτας έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την συχνότητα ή τον κωδικό του χειριστηρίου σας.

Επισκευή και αντικατάσταση ρολών σπιτιών

Επισκευάζουμε κάθε τύπου ρολό σπιτιού, ξύλινο, πλαστικό και ρολό αλουμινίου. Το κατάστημα μας διαθέτει την κατάλληλη γνώση και τα κατάλληλα εξαρτήματα ώστε να μπορούμε να επισκευάζουμε κάθε τύπου ρολό άμεσα, υπεύθυνα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται το αποτέλεσμα της δουλειάς. Το κατάστημά μας μπορεί να αναλάβει την αντικατάσταση οποιουδήποτε ρολού πλαστικό , ξύλινο ή αλουμινίου. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή ή αντικατάσταση κάθε τύπου ηλεκτρικού μοτέρ ρολού σπιτιού καθώς το κατάστημα μας συνεργάζεται με τη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής και εμπορίας ηλεκτρικών μοτέρ στην Ευρώπη, την somfy.

Τοποθέτηση κλειδαριών αυτόματου κλειδώματος

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κάθε τύπου κλειδαριών ασφαλείας, χειροκίνητες κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα καταπέλτη (defender), με ομφαλούς υπερασφαλείας και σύστημα εξωτερικού defender. Επίσης σε εμάς θα βρείτε ηλεκτρονικές κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος για θωρακισμένες πόρτες εισόδου σπιτιών και πολυκατοικιών με έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια στο κλείδωμα 24 ώρες το 24ωρο, ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος εισόδου πολυκατοικίας, με αυτόματη διαδικασία κλειδώματος μόλις κλείσει η πόρτα, για πόρτες ξύλινες, πόρτες αλουμινίου και σιδερένιες πόρτες.

Τοποθέτηση και επισκευή σούστας επαναφοράς πόρτας εισόδου πολυκατοικίας

Στο κατάστημά μας θα βρείτε σούστες για όλα τα είδη θυρών. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε επώνυμες εταιρίες του χώρου σε οποιοδήποτε μέγεθος και χρώμα επιθυμείτε.